miliarda dollare

Leonardo di Caprio i dyshuar në një skandal miliarda dollarë me ndryshimet klimatike ku implikohet edhe Hillary Clinton

Postuar në 18 Tetor, 2016 13:00

Një organizatë zvicerane në mbrojtje të pyjeve tropikale ftoi aktorin Leonardo Di Caprio të japë  shpjegime mbi përfshirjen e dyshuar në skandalin e disa miliardë dollarëve ose të braktisë detyrën e të Dërguarit të Paqes së Kombeve të Bashkuara për ndryshimet klimatike.

"Leonardo DiCaprio refuzon me kryeneçësi të shpjegojë marrëdhëniet e ngushta personale dhe financiare me persona kyç në skandalin malajzian të fondit qeveritar  të investimeve 1MDB» tha Lucas Straouman, drejtor i organizatës për Mbrojtjen e Pyjeve Tropikale, me bazë në Zvicër. "Kjo është e papranueshme", shtoi ai.

Subscribe to RSS - miliarda dollare