marka

Siguria ushqimore, markat e BE-së nuk janë garanci. Rasti domethënës i Barilla në Itali

Postuar në 06 Gusht, 2017 18:41

Autoritetet europiane janë vënë në alarm pas skandalit me kontaminimin e vezëve të prodhuara në fermat e Holandës dhe eksportuara kryesisht në Belgjikë e Gjermani. Zyrtarët e sigurisë së ushqimit në Belgjikë pranuan se ata ishin në dijeni për këtë çështje.

"Ne e dinim që nga i qershori se ka patur potencialisht një problem me [insekticidin] fipronil në sektorin e shpendëve. Ne menjëherë nisëm një hetim dhe ne gjithashtu e informuam prokurorin për një mashtrimit të mundshëm", tha  Katrien Stragier, një zëdhënës i agjencisë së sigurisë së ushqimit në Belgjikë, AFSCA.

Rikthehet Borgward. 800 mijë makina deri më 2020...

Postuar në 21 Gusht, 2015 12:57

Borgward, marka e dikurshme gjermane e makinave, ka ndërmend të rikthehet. Madje me planin ambicioz të prodhimit të 800 mijë njësive deri në vitin 2020. “Marketwatch” shkruan se vendi i prodhimit do të jetë Kina dhe se Brogward so të prezantohet këtë vit panairin e Frankfurtit në mesin e muajit shtator. Në fillim shitjet do të përqendrohen vetëm në Kinë, ku kompani të tjera gjermane si “Audi” kanë pësuar rënie. Projekti duket serioz dhe deri më tani është punësuar një staf prej 1000 njerzëzish.

Subscribe to RSS - marka