Rikthehet Borgward. 800 mijë makina deri më 2020...

Postuar në 21 Gusht, 2015 12:57

Borgward, marka e dikurshme gjermane e makinave, ka ndërmend të rikthehet. Madje me planin ambicioz të prodhimit të 800 mijë njësive deri në vitin 2020. “Marketwatch” shkruan se vendi i prodhimit do të jetë Kina dhe se Brogward so të prezantohet këtë vit panairin e Frankfurtit në mesin e muajit shtator. Në fillim shitjet do të përqendrohen vetëm në Kinë, ku kompani të tjera gjermane si “Audi” kanë pësuar rënie. Projekti duket serioz dhe deri më tani është punësuar një staf prej 1000 njerzëzish.

http://www.marketwatch.com/story/how-a-germany-car-company-you-never-hea...

Më poshtë disa modele të kësaj marke:

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.