lasgushi

Air Albania/Harrojeni Lasgushin! Vjen Vangjushi. Udhëtime falas, dy herë në muaj

Postuar në 30 Tetor, 2019 03:49

Gafë apo e qëllimshme, kjo mbetet e paqartë. Por avioni i Air Albania, që u shpall se u mbiquajt Lasgushi, në fakt është shënuar si Vangjushi.

ResPublica sjell fotot që dëshmojnë këtë tjetërsim i cili nuk kuptohet mirë se përse është bërë. E sigurtë është se avionit nuk i ndalohet hyrja në Europë, por sipas disa burimeve ai mund të tentojë edhe uljen në SHBA. Me këtë rast, mendohet që hyrja e tij në territorin amerikan të provojë se SHBA nuk kanë asgjë me Vangjush Dakon.

Kompleksi "Dylgjeri", nis vetëdeklarimi i përmasës së gjenitaleve. Deklarohen përmasa qesharake. Opozita: Frikë nga taksimi

Postuar në 08 Gusht, 2015 19:18

Ylli Dylgjeri tregoi një histori sesi Lasgushi kishte thënë dikur kur u pyet se "do shkoj të marr rroçkën", lojë fjalësh për rrogën e ulët. Dhe shtoi pastaj se "do na tatojnë rroçkën". Pra rrogën. Tjetër kuptim i dha këtij episodi zëdhënësi i M. së Financave, Sejdarasi që quajti gazetarët kështu. Mirëpo e ka të kotë. Shikoni se përse të tatosh rroçkën siç ka ndërmend Cani, është joefektive: Po e japim në anglisht si e-mailet që nis ministria:

Subscribe to RSS - lasgushi