Kompleksi "Dylgjeri", nis vetëdeklarimi i përmasës së gjenitaleve. Deklarohen përmasa qesharake. Opozita: Frikë nga taksimi

Postuar në 08 Gusht, 2015 19:18

Ylli Dylgjeri tregoi një histori sesi Lasgushi kishte thënë dikur kur u pyet se "do shkoj të marr rroçkën", lojë fjalësh për rrogën e ulët. Dhe shtoi pastaj se "do na tatojnë rroçkën". Pra rrogën. Tjetër kuptim i dha këtij episodi zëdhënësi i M. së Financave, Sejdarasi që quajti gazetarët kështu. Mirëpo e ka të kotë. Shikoni se përse të tatosh rroçkën siç ka ndërmend Cani, është joefektive: Po e japim në anglisht si e-mailet që nis ministria:

The only thing that the I.R.S. has not taxed is the penis. This is due to the fact that 40% of the time it's hanging around unemployed, 20% of the time it's pissed off, 30% of the time it's hard up, 10% of the time it's in the hole.

On top of all this, it has two dependents, and they're both nuts.

Accordingly, starting January 1, 1999, penises will be taxed according to size !

To determine the category, please consult the chart below and confirm this
information on page 2, Section 7, Line 3, of the standard 1040P form.

10 to 12 inches................Luxury Tax...............$50.00

8 to 10 inches.................Pole Tax..................$30

6 to 8 inches...................Privilege Tax............$15.

4 to 6 inches...................Nuisance Tax.......... $5.00

PLEASE NOTE: Anyone under 4 inches is eligible for a refund.
Kjo shpjegon edhe vetëdeklarimin që po ndodh.

Comments

Submitted by Kris (not verified) on

Z.Nano! Ashtu sic jeni i sakte ,ashtu jeni nganjehere shume konfuz! Nje fluturim ne ajer nuk eshte mire per kohen tone! Perqendrohuni! Stina e "hollimit te gjakut " ka kohe qe ka kaluar!

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.