kontratat koncesionare

Itali, hapet debati për revokimin e kontratave koncesionare për autostradat

Postuar në 10 Janar, 2020 11:38

Konçesionet në infrastrukturë duken të blindura nga pikëpamje juridike. Kush është afër qeverisë shqiptare e di shumë mirë se dosjet e këtyre projekteve përgatiten thuajse në pjesën më të madhe nga vetë kompanitë që mandej i fitojnë ato, të cilat vendosin edhe masa mbrojtëse juridike. Mirëpo nuk ka asnjë kontratë që nuk mund të zgjidhet ose nuk rishikohet nëse autoriteti kontraktor do të veprojë në përputhje me interesin publik dhe deyrimet që rrjedhin nga kontrata.

Subscribe to RSS - kontratat koncesionare