ikja e madhe

Arbërit e...Shqipërisë së Poshtme

Postuar në 02 Janar, 2017 16:15

Arbërit e Jonit” – Vlora, Delvina e Janian në shekujt XV – XVII”. Ky është titulli i librit hulumtues e studimor të Pëllumb Xhufit, medievist shqiptar.

Foto/Filluan t'i thoshin "Figadhes" - Ikja e madhe e 1991-t

Postuar në 09 Dhjetor, 2015 02:23

Fotoalbumi i postuar këtu është një fotoreportazh historik i ikjes së madhe të shqiptarëve drejt Greqisë. Fotot janë të janarit 1991 dhe kanë për autor Spiro Staveri.

Subscribe to RSS - ikja e madhe