gjendja e emergjences

Gjendja e Jashtëzakonshme dhe Gjendja e Emergjencës

Postuar në 31 Korrik, 2020 20:06

 

Virusi i Kinës, OBSh shpall gjendje emergjence ndërkombëtare të shëndetit publik

Postuar në 30 Janar, 2020 22:33

Komiteti i Emergjencës në Organizatën Botërore të Shëndetësisë ka vendosur sot të shpallë përhapjen e koronavirusit të Kinës, si Emergjencë Shëndetësore Ndërkombëtare. 

Në raportimin e vet përfaqësuesit kinezë kanë dhënë shifrat aktuale dhe masat e marra. Përveç të prekurve dhe të viktimave janë 124 të shëruar dhe që kanë lënë spitalin, ndërkohë që rreth 1300 persona të prekur janë rëndë. 

Subscribe to RSS - gjendja e emergjences