bashkim

S’ka bashkim të Tatimeve me Doganat

Postuar në 16 Tetor, 2017 17:10

Ishte në top listën e prioriteteve të qeverisë “Rama 2” si një reformë që të do të ulte korrupsionin dhe do të lehtësonte procedurat për biznesin,  madje ministria e Financave ishte duke shqyrtuar eksperiencën e tre vendeve: Gjeorgjisë, Kanadasë dhe Suedisë pwr bashkimin e Tatimeve me doganat. Por vizita e Fondit Monetar Ndwrkombwtar duket se i ka vwnw fre kwtij projekti.

Basha në kundërsulm ndaj të pakënaqurve në PD

Postuar në 10 Dhjetor, 2015 11:44

Lulzim Basha u është përgjigjur të gjithë zërave kritikë brenda Partisë Demokratike, duke u kërkuar atyre të qëndrojnë në prapavijë për t'u hapur rrugë emrave të rinj. Në një konferencë për shtyp ai la të nënkuptohet se është i vendosur të ecë me një ekip të ri, duke kërkuar edhe mbështetjen e "xhaketave" të vjetra.

Subscribe to RSS - bashkim