Ore mirë takohemi dhe dalim fotografi po nuk na mbështet askush. Pa merak se tani kemi OSBE-në tonën

Postuar në 22 Janar, 2020 02:05

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.