"Marshon" ushtria belge

Postuar në 23 Korrik, 2019 14:56

Një paradë në ditën kombëtare të Belgjikës ka tërhequr vëmendjen për kaosin e një trupe që ka parakaluar pa ritëm dhe në mënyrë krejt të çrregullt.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.