Berlusconi: Lideri jam Unë

Postuar në 15 Maj, 2019 11:05

Silvio Berlusconi nuk heq dorë. Megjithë problemet e shumta personale, politike dhe shëndetësore, ish-drejuesi i Forza Italia dhe ish-kryeministër i Italisë, deklaron se ai është lideri që i duhet vendit. Gjatë një interviste me Bianca Berlinguer në Rai Tre, i pyetur se kush janë liderët e Italisë, Berlusoni ka caktuar veten meqenëse sipas tij një lideri i duhet karizma, një projekt dhe një vizion për vendin, çka sipas tij ai i ka të gjitha.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.