Trafiku i Pornhub, çfarë preferojnë femrat (harta)

Postuar në 15 Dhjetor, 2018 20:54

Cilat janë preferencat e femrave kur shikojnë pornografi? Trafiku i Porhub, jep të dhëna mbi preferencat e tyre

Sipas tyre, përqindja e grave që shikojnë pornografinë nuk është aspak e dominante. Nga 60 milion vizita në ditë, vetëm 24% e përdoruesve janë gra.

Sipas hartës botërore, seksi lesbik është i pari në renditje. Në veçanti, videot lezbike janë duke shënuar rekorde në Amerikë, shumicën e Evropës dhe Australisë.

https://www.pornhub.com/insights/womens-favorite-searches-worldwide

 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.