"Materre” bashkon vendet euromesdhetare

Postuar në 05 Tetor, 2018 12:00

10 kineastë dhe poetë nga Evropa do të mblidhen së bashku në pranverën e 2019-ës në Matera, Qendra Evropiane e Kulturës, për të realizuar një poetik në realitetin virtual. Projekti është prezantuar në Tiranë gjatë Balkan Film Market.

TemaTV

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.