Duhet dekriminalizim i shoqërisë shqiptare

Postuar në 24 Maj, 2017 08:34

Publicisti Kim Mehmeti, ka dhënë një koment të vetin mbi marrëveshjen politike në Maqedoni, i cili ka interes për realizmin që përcjell:

Comments

Submitted by Uns (not verified) on

Eshte i pari analist qe thote nje mendim qe kam prej vitesh, shoqëria jone ka "kulturën" e krimit te rrënjosur thellë. Dhe sipas meje vjen nga fakti se ne nuk kemi edukimin baze familjare mbi kulturen e dallimit mes se keqes dhe te mires, ose me sakte fese (çfarëdo qofte ajo). Shkeputja nga feja ka sjelle kultin e pasurimit me çdo kusht! Dhe prandaj ne si pasoje kemi kulturen e krimit si rrugen me te shkurtër drejt pasurimit.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.