Disa nga peshqit dhe cironkat e dekriminalizimit (Foto)

Postuar në 20 Maj, 2016 18:32

Të dhënat e shënuara poshtë fotove nga formularët e dekriminalizimit që janë dorëzuar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.