Kush ju vjedh më shumë?

Postuar në 20 Shkurt, 2016 20:42

“Jeta osh qef”, një faqe shumë e vizituar në internet, ka realizuar një sondazh me pyetje të pazakonshme për mënyrën si zhvillohen sondazhet në Shqipëri. “Kush mendoni se ju vjedh më shumë?” është pyetja, e cila pavarësisht se ka brenda një element sugjestionues, sërish i bën apel një realiteti dhe një perceptimi. Në rreth 1 600 votues përgjigjet japin hierarkinë e “hajdutëve” me në krye Ilir Beqjan, pasuar nga Erjon Veliaj, e me radhë, Adrian Çela, Taulant Balla dhe Vangjush Dako. Nuk figurojnë gjyqtarë apo prokurorë, çka duket se i jep të drejtë Adriatik Llallës, kur para disa ditëve tha se korrupsion ka shumë edhe në sektorët e tjerë të qeverisjes, përpos drejtësisë. 

 

http://www.jetaoshqef.al/index.php/aktualitet/item/2130-te-tjera-mashtri...

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.