Seksi oral rrit mundësinë e zhvillimit të disa tumoreve

Postuar në 23 Janar, 2016 16:44

Një studim nga “Albert Einstein College of Medicine” në Neë York ka zbuluar se seksi oral rrit mundësinë e tumoreve vdekjeprurës. Sipas studimi transmetimi virusal përmes gojës gjatë aktit seksual rrit me 22 herë zhvillimin e një tumori në tru, apo në fyt. Studimi sugjeron se seksi oral është shkaktar kryesor i përcjelljes së Human Papilloma Virus, që provokon sëmundje seksuale. Ky virus i prek thuajse të gjithë në një fazë të jetës dhe zakonisht sistemi imunitar e lufton atë, por në disa raste ai çon në tumore të ndryshme. Studimi i jep gjithashtu të drejte deklarimeve të aktorit Michael Douglas se kanceri që preku atë, u shkaktua nga seksi oral.  

http://en.protothema.gr/alarming-news-oral-sex-is-linked-to-brain-tumors...

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.