Video/WT1190F në kurs përplasjeje me Tokën. Askush nuk e di çfarë është

Postuar në 01 Nëntor, 2015 14:34

WT1190F është një objekt hapësinor i cili ka hyrë në kurs përplasjeje me Tokën. Mendohet se bëhet fjalë pë mbetje të misioneve kozmike të mëparëshme dhe kjo mbetje do të digjet në atmosferë, ose do të bjerë në oqeanin Indina.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.