Halil Hyseni emërohet zv.ministër i Jashtëm. Vjen nga PDIU

Postuar në 07 Tetor, 2015 18:57

Sot qeveria ka vendosur emeërimin në detyrën e zv.ministrit të Jashtëm të Halil Hysenit. Propozomi ka ardhur nga kryeministri dhe siç raporton “News24”, Hyseni vjen nga radhët e Partisë për Drejtësi Integrim dhe Unitet. Më herët në këtë detyrë ishte Alqi Pulo i PBDNJ-së.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.