Njerëz dhe imazhe - Saranda në 100 vjet jetë(foto)

Postuar në 27 Gusht, 2015 18:54

Asnjë vend ndoshta, nuk ka pësuar ndryshimin urbanisitik si Saranda. Fotografitë që po publikojmë janë dëshmi për këtë, pasi ato mbulojnë një hark kohor që zë fill në fillim të shekullit të 20-të e deri më sot. Shumëkush që e ka vizituar qytetin mund të vërejë ndryshimin, që për disa është për mirë, kurse për të tjerë është shëmtim i qytetit. Falënderojmë z. Kreshnik Bozho që na dha mundësinë e publikimit.

Comments

Submitted by Anonymous (not verified) on

Ky eshte rrapi i Sarandes ne hyrje ,,,,, simbol eshe sot

Submitted by porto eda (not verified) on

Jo une por cdo sarandjot e di mire qe kjo peme ne kete foto nuk eshte rrapi i Sarandes. Ajo eshte ndoshta nje ulli i eger tek shtepia e Cakajve.

Submitted by Sarandjoti para 90. (not verified) on

ky qytet degradoi me kontributin e kryetareve sarandjote te bashkise. Keta dhane leje ndertimi pa hesap per pallate dhe asnjw leje per nje ambient publik qe ti sherbeje gjithe qytetit dhe banoreve te tij. I vetmi investim publik qe ia vlen dhe pas shume vjetesh eshte zgjatimi i bulevardit deri tek porti. Persa i perket banoreve....pak sarandjote kane mbetur. E kam fjalen ata te para 1990....

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.