Spiropali ofendohet, dhe me të drejtë: Unë kam përfituar nga qindarkat e kursit të anglishtes?!

Postuar në 26 Gusht, 2015 17:54

Comments

Submitted by Plaku Xhuxhumaku (not verified) on

C'eshte mor kjo manekine. Me kete tyryfyle do ta bente shtetin piktori i fermentuar?

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.