zoran zaev

Pyetje vetëm nga RTSH... Zaev "çan izolimin" me një intervistë me 16 pyetje

Postuar në 13 Mars, 2019 21:25

Vizita e kryeministrit të Maqedonisë së Veriut në Tiranë, Zoran Zaev do të duhej të kishte patur tjetër pasqyrim mediatik nga ai që pati sot. Një arsye për këtë është edhe kufizimi në dy pyetje, të njëjtat për të dy kryeministrat, që u bë nga zyra e Protokollit për mediat në konferencën e përbashkët për shtyp. Një pyetje u bë nga RTSh-ja për nivelin e marrëdhënieve mes të dyja vende, kurse një tjetër nga Vizion Plus për rrezikun rus. Ishte parashikuar në fakt vetëm një pyetje, por siç u tha nga njerëzit e kryeministrit, pyetjen e Vizion Plus “e negocioi Koli”.

Zaev: Nuk kemi biseduar për asnjë Platformë me Ahmetin

Postuar në 03 Mars, 2017 09:56

Zoran Zaev, kreu i LSDM-së dhe personi që sot mbështetet nga Perëndimi në Maqedoni, ka deklaruar dje në emisionin “Otvoreno” në Tv 24 se me Ali Ahmetin nuk ka biseduar asnjë lloj Platforme.

Subscribe to RSS - zoran zaev