vdekja e fëmijës

Metaforë cinike, por Vangjush Dako nuk mund të jetë Erion Veliaj

Postuar në 19 Dhjetor, 2015 11:56

Avokati i Popullit ka reaguar ndaj ngjarjes në Durrës, ku një foshnje gjeti vdekjen nga i ftohti poshtë urës së Dajlanit. Totozani e quan një ngjarje tragjike dhe krejtësisht të papranueshme, që nuk duhet të përsëritet kurrsesi.
Sipas njoftimit, Avokati I Popullit I mëshon fort zbatimit të rekomandimit drejtuar pushtetit vendor, se duhet të marrë të gjitha masat për të pastrehët dhe të varfërit, që në këtë dimër të ftohtë, të mos vdesin rrugëve, por të gjenden në mënyrë urgjente vendstrehime.

Subscribe to RSS - vdekja e fëmijës