tirana 030

Plani i ndërtimeve "Tirana 030", plani tjetër i shkatërrimit të saj

Postuar në 29 Dhjetor, 2016 08:32

Më 29 Dhjetor 2016 Këshilli Bashkiak i Tiranës miraton Planin e Përgjithshëm Vendor TR030. Është një plan në thelb i gabuar dhe do bënte sens që të shtyhej për miratim në 29 Dhjetor 2017. Për Tiranën duhet një plan alternativ veç këtij të paraqitur. Ky plan alternative mungon. Më pas duhet bërë zgjedhja e planit më të mirë pas një diskutimi intensiv në publik. Një plan i gabuar i Tiranës është një shkatërrim i perspektivës së zhvillimit të gjithë vendit. Tani jemi tek plani i gabuar.

Dy fjalë për rolin e publikut në vendimmarrje dhe rasti për Planin e Tiranës

Subscribe to RSS - tirana 030