stresi

Pse na streson Shqipëria

Postuar në 27 Prill, 2019 17:18

 

Sondazhi “Gallup 2019 Global Emotions” ka gjetur se 59% e grekëve kishin përjetuar stres gjatë 24 orëve të fundit, nivel ky më i larti në botë. Në vend të dytë vjen Shqipëria me 55%, pasuar nga Qiproja, Italia dhe Portugalia. 

Për grekët mund të hamendësojmë se janë të stresuar për shkak të krizës që nuk mbaron, në Itali sepse ka një akumulim të gjatë emotiv me poltikën, Qiproja dhe Portugalia për arsye që nuk i gjejmë dot.

Po Shqipëria?

Stresi i Delijorgjit kushton 15 mijë euro, do dëmshpërblehet nga shteti

Postuar në 11 Shkurt, 2016 10:35

Biznesmenit Mihal Delijorgji do t'i jepet si dëmshpërblim nga shteti shqiptar një shumë prej 15 mijë eurosh për shkak të stresit që ai ka kaluar teksa mbahej në burg përtej afatit ligjor në Tiranë.
Vendimi është dhënë nga Gjykata e Strasburgut pas ankesës së paraqitur atje nga dy avokatët e Delijorgjit. Masa e dëmshpërblimit në fjalë është dhënë nga shteti shqiptar, sipas procedurave, ndërsa vendimi përkatës është publikuar edhe në Fletoren Zyrtare të fundit.

Subscribe to RSS - stresi