social dilemma

Social Dilemma/Hiqni dorë nga sistemi. Jashtë është një mrekulli

Postuar në 15 Shtator, 2020 14:36

Netflix qëndron pas dokumentarëve më të mirë të viteve të fundit, por prodhimi që i ka bërë të gjithë të flasin për të është “The Social Dilemma”.

Dokumentari i Jeff Orlowski “The Social Dilemma” tenton të tregojë se si gjigandët e teknologjisë kanë manipuluar psikologjinë e njerëzve për të ndikuar në mënyrën se si ne veprojmë. Dhe nëse mendoni se kjo duket shumë tmerruese, keni të drejtë.

Subscribe to RSS - social dilemma