sherif merdani

Bashkëshortja e Agim Krajkës: "Kemi qenë të persekutuar. Unë kam punuar në Opera. Regjimi kishte frikë nga këngët e Agimit se mos shkaktonin revolucion"

Postuar në 26 Nëntor, 2015 17:15

Një ditë pasi Sherif Merdani deklaroi live në emisionin "Opinion" se kompozitori Agim Krajka ishte spiun ka reaguar bashkëshortja e kompozitorit, Ami Krajka. Në një intervistë për Opinion.al, znj.Krajka thotë se Sherif Merdani është keqkuptuar. “Krajka ka qenë vetë i persekutuar dhe kemi jetuar me frikë”, tha ajo.

Subscribe to RSS - sherif merdani