shenja tv

Sfidat dhe epërsia e Albin Kurtit ndaj Tiranës*

Postuar në 18 Nëntor, 2019 14:53

 

Akuza e radhës: Historiografia jonë, tmerrësisht antiosmane dhe antiturke!!!

Postuar në 12 Shtator, 2019 15:12

Publicisti kosovar, Nexhmendin Spahiu shkruan së fundmi për natyrën antosmane dhe antiturke të historiografisë shqiptare.  Pasi rendit disa të dhëna që sipas tij legjitimojnë këtë tezë, Spahiu thotë se përhapja e kësaj lloj historiografie u konceptua nga Aleks Buda, Arben Puto dhe Kristo Rashëri në Tiranë, për t’u përhapur nga Ali Hadri në Kosovë.

Subscribe to RSS - shenja tv