rishikimi

Rishikimi i buxhetit, shkurtohen me 20 mln USD fondet për shëndetësinë

Postuar në 15 Dhjetor, 2015 11:53

Në aktin normativ të datës 11 dhjetor të këtij viti qeveria ka rishikuar me ulje tavanin e shpenzimeve buxhetore për ministritë dhe institucionet e tjera publike në masën 0.9 %.

Kështjella me hallvën e Kadaresë

Postuar në 03 Nëntor, 2015 14:11

Në restaurimin postkomunist të romanit KështjellaIsmail Kadare e thellon më tej hendekun e dikotomisë Ne/Ata, duke vijuar e sidomos përpunuar gjurmët e versionit të parë mbi tematikën etiko-fetare.

Pages

Subscribe to RSS - rishikimi