pushimi nga puna

Irani të bombardojë sitet kulturore amerikane si rezidenca Kardashian!

Postuar në 10 Janar, 2020 12:17

Një profesor në kolegjin Babson, Asheen Phansey është shkarkuar nga detyra pasi u tall në Facebook me postimet në tuiter të Presidentit Donald Trump që kërcënonte me goditjen e siteve kulturore iraniane. Në përgjigje, Ayatollah Kohemenei duhet të postojë në tuiter 52 site të dashura për kulturën amerikane dhe t’i bombardojë. P.sh Qendrën Tregëtare “Mall of America” apo rezidencën Kardashian? shkruajti profesori që edhe emrin e liderit iranian e ka shkruar gabim.

Subscribe to RSS - pushimi nga puna