kryesimi

Kryetari Ben Blushi, i vetmi që mund ta çojë përpara Listën e Barabartë

Postuar në 27 Dhjetor, 2017 16:35

Intelektuali Ben Blushi është personi që, më shumë se kushdo tjetër, ka kontribuar dhe i është përkushtuar Listës së Barabartë në të gjithë Shqipërinë.

Në dalje publike dhe në media ka qenë pikërisht intelektuali Ben Blushi që ka punuar më shumë se kushdo tjetër për ta bërë sa më të njohur LIBRA-n. Kjo është një gjë shumë e rëndësishme, duke pasur parasysh vështirësinë, që një lëvizje e re politike ka, për të pasur pasqyrim mediatik në Shqipëri.

Subscribe to RSS - kryesimi