eno barjami

"Koha e prindërve" është treg tjetër

Postuar në 11 Prill, 2018 16:41

Kjo nuk do të thotë që prindërit tanë nuk janë më prodhimtar në kohën e sotme. Përkundrazi! Ata janë njerëz të suksesshëm pasi kanë mbijetuar në ‘kohën e tyre’ dhe na kanë dhënë jetë e na kanë rritur. Madje t’i kemi me shëndet! Por ‘koha e prindërve’ është një kohë që i përgjigjet një tjetër realiteti zhvillimor e prodhimi ekonomik, që për ‘kohën e tyre’ ishte më optimali.

Subscribe to RSS - eno barjami