energjia e erret

Një teori e re mund të shpjegojë materien e errët

Postuar në 06 Dhjetor, 2018 13:38

Shkencëtarë të universitetit të Oksfordit pretendojnë se kanë gjetur shpjegim për një nga misteret më të mëdha të fizikës moderne: materien e errët dhe energjinë e errët. Material e errët është një formë hipotetike e materies që mendohet se përbën 95% të materies në univers.

Subscribe to RSS - energjia e erret