Celular

AKEP: Pse Vodafone duhej t’ua hiqte policëve paketat falas

Postuar në 21 Shtator, 2017 18:29

Para dy javëve, TemA TV i kërkoi shpjegime Autoritetit të Komunikimeve Elektronike dhe Postare, për urdhrin e dhënë rreth paketave që kompania Vodafone u ofronte punonjësve të Policisë së Shtetit. Pas këtij urdhri, policëve iu hoqën paketat ku ofroheshin falas thirrjet telefonike me njëri tjetrin për llogari të punës së tyre.

Imazhi shet

Postuar në 21 Gusht, 2015 00:34

Imazhi shet. Kjo duhet të jetë vërtet një fjalë kyç, ose thënë ndryshe: togfjalësh magjik. Fjala është për portretin tënd, të stampuar apo në lëvizje, të trasmetuar në gjithfarë mediash, pra të bërit publik.

Subscribe to RSS - Celular