bocka

Beogradi merr masa ndaj ambasadorit tonë. “Ose do shpallet non grata, ose do i mohohet çdo kontakt zyrtar për 6 muaj”

Postuar në 08 Tetor, 2015 15:30

Një gur i hedhur në drejtim të autobusit të ekipit kombëtar serb dhe marrëdhëniet diplomatike janë tronditur. Qesharkja është bërë normale tashmë në raportet serbo-shqiptare, teksa për këtë shkak, Ministria e Jashtme serbe ka përcjellë një notë verbale proteste. Ose më saktë është përpjekur, pasi ambasadori i Shqipërisë në Beograd, Ilir Boçka, është përgjigjur në mënyrë origjinale: nuk ka hapur telefonin.

Subscribe to RSS - bocka