autokrat

Mejdani: PS e sotme nuk dihet çfarë është, mbështetet te “Blloku” dhe e ironizon atë

Postuar në 19 Janar, 2016 10:39

Rexhep Mejdani është një nga të emëruarit në Këshillin e të Urtëve të Partisë Socialiste, strukturë që mesa duket se u ngrit vetëm për të mënjanuar disa figura nga vendimarrja politike, pasi që prej themelimit është një strukturë inaktive. Në një intervistë për “Koha Jonë” ai flet për një Parti Socialiste të shpërfytyruar dhe pajtohet me shqetësimet e deputetit Blushi.

Subscribe to RSS - autokrat