Vodafone UK pranon përgjimet në 29 shtete. Përfshirë edhe Shqipërinë...

Postuar në 30 Qershor, 2014 05:37

Vodafone, një prej shoqërive më të mëdha të telekomunikacioneve në mbarë botë, ka pranuar ekzistencën e kabujve sekret që lejojnë agjencitë qeveritare të përgjojnë bisedat telefonike në rrjetin e saj. Në pranimin e këtij fakti të turpshëm, shtohet se ky përgjim është aktiv në 29 shtetet në të cilat Vodafone operon në Europë e gjetkë.

 

Në raportin publik të Vodafone, përmendet edhe Shqipëria. Vodafone jep një shifër interesante, 5778 përgjime të realizuara. Ështëe interesant edhe shënimi i Vodafone ku thuhet se "është e paligjshme të japësh informacione sesi ky përgjim është realizuar, por autoritetet e kanë autorizuar të japë shifrvn në fjalë".

 

Të tjera shtete në të cilat vlen ky shënim janë: Turqia, Egjipti, Hungaria, Malta, India, Katari, Rumania dhe Afrika e Jugut. Lexuesi ynë mund të krijojë përshtypjen e tij lehtësisht, se në cilën kategori vendesh ne bëjmë pjesë (pavarësisht statusit të BE-së).

 

Për momentin nuk ka asnjë koment nga entet që kanë rol në këtë situatë, siç janë AKEP apo KMDP. Ndoshta kurrë s'do të kemi...

 

Comments

Submitted by Anonim (not verified) on

Kjo eshte shifra qe jep vodafone po kush e di sa e madhe eshte shifra e vertete. Sa te jete pirro xhixho aty vodafoni do bej ca te ket qef me ne shqiptaret

Submitted by Lira (not verified) on

<p>O te keqen o banak!!!!! &nbsp;Ka radhur koha t&#39;i kthehemi komunikimit tradicional &quot;me te derguar fjale&quot;</p>

Submitted by shefi (not verified) on

<p>kjo eshte demokracia qe po jetojme dhe trumpetojme me te madhe, keto jane hale= atet&nbsp; qe na pergjojne edhe ne banjo.</p>

Submitted by Fqinji nuk perg... (not verified) on

<p>Amerika dihet qe na pergjon, se ajo pergjon tere boten,</p><p>na pergjoka edhe Jermania edhe Ingliterra, me siguri Otomania, dhe Italia e Trete dhe Rusia,</p><p>si perandori qe na kane pasur nen hyqem,&nbsp;<span style="font-size: 1.2em; line-height: 1.7em;">por...</span></p><p><span style="font-size: 1.2em; line-height: 1.7em;">si nuk ia zuri goja ndokujt te na thote, te na permendi, te na paralajmeroj se mos na pergjon Gërqia, xhanem?!</span></p><p>Apo, &nbsp;meqe e kemi aletate strategjike, ia themi vete tere gjerat qe kemi dhe ato qe s&#39;kemi sekrete?!</p><p>&nbsp;</p><p>&nbsp;</p><p>&nbsp;</p>

Submitted by Vasi_l (not verified) on

<p>Ne lidhje me kete komentin: &quot;<span style="font-family: sans-serif;">Te tjera shtete ne te cilat vlen ky shenim jane: Turqia, Egjipti, Hungaria, Makta, India, Katar, Rumani dhe Afrike e Jugut. Lexuesi yne mund te krijoje pershtypjen e tij lehtesisht se ne cilen kategori vendesh ne bejme pjese (pavaresisht statusit te BE-se)&quot; - sinqerisht nuk e kuptoj, si mund te besh kesisoj komentesh?! Nese ka ate kuptim qe mendoj une se ka eshte racist dhe shume pa shije.</span></p>

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.