Internet Explorer del nga qarkullimi

Postuar në 22 Mars, 2015 17:34

Microsoft ka vendosur të nxjerre nga qarkullimi browserin Internet Explorer. Dan Tynan e përcjell me emocion "ndarjen nga jeta" të IE. "Microsoft Internet Explorer, një browser i njohur për shumëkënd dhe i dashur për pak të tjerë, u nda nga jeta pas një sëmundjeje të gjatë. Ishte 19 vjeç", shkruan Tynan. IE e dominoi si asnjë softwer tjetër internetin; 95% e trafikut kryhej përmes tij. Madje edhe në momentin e tanishëm, një në çdo katër përdorues shfrytëzon IE. Por duket se monkurenca e ka nxjerrë atë nga loja.

Comments

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.