Dorëhiqet zv.drejtori i Përgjithshëm i Tatimeve

Postuar në 10 Shkurt, 2020 22:41

Jep dorëheqjen zv.drejtori i Përgjithshëm i Tatimeve, Xhavit Curri.

Dorëheqja e tij nga ky post është konfirmuar për TvT nga Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve.

Curri është një nga personat kyçë në hartimin dhe monitorimin e procesit të fiskalizimit.

Ai është emëruar nëndrejtor i Përgjithshëm i Tatimeve në fund të vitit 2013 dhe përgjatë kësaj kohe është marrë me pjesën operacionale të tatimeve.

Curri për vite me radhë ka punuar si konsulent fiskal.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.