“Seksi me Stalinin” në 3D indinjon komunistët në Rusi

Postuar në 06 Qershor, 2019 12:58

Komunistët rusë janë të indinjuar pas prezantimit të një videoloje të re në 3D, që ka për personazh kryesor pikërisht Stalinin. “Seks me Stalinin” është loja me protagonist ish-liderin e Bashkimit Sovjetik. Loja është krijuar nga “Steam”, një distributor global në fushën e videolojërave, dhe pritet të jetë në treg më 10 tetor të këtij viti.   

Ajo hyn në kategorinë e lojërave me një lojtar, i cili vendoset në rolin e një udhëtari të kohës, të cilit i jepet mundësia të ndryshojë rrjedhën e historisë duke u kthyer mbrapa në kohë.

Për të ngjallur interesin e blerësve, foto të prera nga videoloja e tregojnë Stalinin të zhveshur dhe në pozicione të ndryshme. Madje në një prej tyre, ai është i zhveshur në këmbë në një mjedis që duket si zyrë dhe u ngre gishtin përdoruesve të lojës. Ndërsa interesi për ta parë Stalinin në praktikat seksuale BDSM është shumë i madh, i tillë është edhe indinjimi i komunistëve.

Maxim Suraikin, kryetar i Partisë Komuniste në Rusi, i ka quajtur të çmendur krijuesit e lojës.

Duhet të ndalohet patjetër. Edhe vetë titulli tingëllon pervers. Nga ana tjetër, ata janë thjesht njerëz pa nder dhe pa ndërgjegje, të cilët po përpiqen me zell të dëmtojnë popullaritetin e Stalinit”, ka thënë ai.

Ndërkohë, Partia Komuniste e Rusisë u ka kërkuar agjencive të zbatimit të ligjit të hetojnë lojën për elementë të ekstremizmit apo nxitjes së dhunës, raporton faqja “Daily Storm”.

TVT

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.