Lideri i PD pengohet me këmbët e veta (Video)

Postuar në 15 Dhjetor, 2018 15:07

Partia Demokratike mblodhi Këshillin Kombëtar, për të votuar 170 anëtarët e rinj. Duke u kthyer përgjigje kritikave për mënyren e drejtimit të partisë, Lulzim Basha foli për hapje të saj, dhe për të mos u ndalur përballë çdo pengese që i del pëpara.

Basha sulmoi edhe qeverinë, ndërsa tha se Partia Demokratike do të vijë në pushtet vetëm me zgjedhje dhe jo me dhunë.

Pas mbarimit të fjalimit Basha iu drejtua delegatëve për t’i takuar por u pengua me këmbët e vetë gjatë zbritjes nga podiumi. Ilariteti në sallë nuk mungoi, ashtu dhe dyshimet nëse Basha mund të qeveisë pa u penguar me këmbët e veta.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.