Komike, makina e policisë dhe ajo e trafikantëve bien të dyja në lumë

Postuar në 21 Maj, 2018 11:12

Ngjarja ka ndodhur më 12 mars:

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.