Gruaja e Vitit

Postuar në 23 Nëntor, 2017 13:18

Aktorja dhe aktivistja për të drejtat e grave Amber Heard, u shpall Gruaja e Vitit nga revista për meshkuj GQ Australi. Pas përfundimit të marrëdhënies me Johnny Depp, Heard ka vazhduar fushatën për drejtësi aktorja ka pranuar se  ishte një viktimë e dhunës në familje në nga bashkëshorti i saj.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.