Nudot e adoleshencës së Madonës në ankand

Postuar në 22 Nëntor, 2017 10:03

Madonna mund të jetë sot një nga këngëtaret më të njohura të muzikës pop në botë, por gjërat ishin mjaft të ndryshme kur ajo po përpiqej të bënte debutimin e saj në botën magjike të shoëbizit në moshën 18 vjeçare. Në të vërtetë, ajo ka zbuluar se kishte pranuar të pozonte lakuriq për të mbuluar shpenzimet e saj themelore. Janë 108 fotografi dhe secila prej tyre pritet të shitet për një çmim prej mes 800 $ dhe $ 1,200. Paketa do të përfshijëtë drejta autentike dhe autoriale.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.