Kylie Jenner, poshte mantelit dritherues

Postuar në 26 Gusht, 2017 20:22

Manteli i kuq dhe i verdhe mbi trupin e Kylie Jenner është një shfaqje më vete. 20-vjeçarja nuk ka hezituar të bëjë një nga setet fotografikë më sfiduese të karrierës së saj për revistën “V”.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.