Liderja e të djathtës ekstreme australiane performon me burka në senat

Postuar në 17 Gusht, 2017 10:30

Drejtuesja e të djathtës ekstreme në Australi Pauline Hanson ka veshur burka në sallën e seancave të senatit Australian. Akti i saj ka provokuar reagime dhe ministri George Brandis ka bërë thirrje që të shmangen fyerjet ndaj grupeve të ndryshme. Sipas tij këto veprime mund të prekin rreth 500 mijë australianë që klasifikohen si aderues të besimit islam. Hanson është e angazhuar në ndalimin e burkës në mjedise publike, por Brandis ka deklaruar prerë se kjo gjë nuk do të ndodhë.

http://www.bbc.com/news/world-australia-40957255?ocid=socialflow_faceboo...

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.