Lali Eri në botën e çudirave

Postuar në 07 Gusht, 2017 21:52

Kujt ia detyrojmë oksigjenin në Tiranë? 

Comments

Submitted by Koment (not verified) on

Mjeshter vanitoz e delirant i ironise,cinizmit,sarkazmes,tinezise,pabesise,ligesise dhe pafytyresise qe per pushtet mund te lepije c'do kend dhe c'do pjese.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.