Përpara lakuriqësisë së viteve '2000

Postuar në 03 Korrik, 2017 08:44

Fotot janë realizuar në vitet '50-'60 nga fotografi Peter Basch dhe paraqesin yjet e kinemasë së atyre viteve. Një mundësi për të parë sesi ka ndryshuar femra në shfaqjen publike. 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.