Piktura me orgji në muret e Pompeit të lashtë (Video, Foto)

Postuar në 08 Dhjetor, 2016 22:10

Në periudhën e krishterimit të hershëm dhe në Mesjetë, çdo fatkeqësi e madhe natyrore i atribuohej zemërimit të Perëndisë. Por sot të gjithë e dimë se Pompei i lashtë nuk u shkatërrua nga zemërimi i ndonjë perëndie. I u varros nën lavën e vullkanik që shpërtheu duke shkaktuar një nga tragjeditë më të mëdha në historinë njerëzore. Megjithatë, gërmimet e fundit arkeologjike kanë zbuluar ... prova, të cilat në fakt mund të shkaktojnë zemërimin e Perëndisë .... Më konkretisht, ata gjetën në dhomat e mureve të një ndërtese të Pompeit të lashtë piktura me orgji seksuale, të stilit ... Kama Sutra, me figura shumë  ekriktike, mjaft të avancuara për çdo kohë.... 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.